п а р т н е р и
Архива
пронајди

REQUEST FOR APPLICATIONS FOR STRATEGIC SUPPORT GRANTS (USAID'S CIVIC ENGAGEMENT PROJECT)

The USAID Civic Engagement Project in Macedonia (CEP) invites civil society organizations (CSOs) in Macedonia to apply for Strategic Support Grants (SSGs).

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА МЕНТОРСКА АСИСТЕНЦИЈА ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И АЛИЈАНСИ

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество (ПГУ), Фондацијата отворено општество (ФООМ) објавува оглас за менторска асистенција како поддршка при јакнење на капацитетите на граѓанските организации и алијанси грантисти на ПГУ.

Прочитај повеќе

USAID’S CIVIC ENGAGEMENT PROJECT RAPID RESPONSE GRANTS

The Civic Engagement Project (CEP) is a five year USAID-funded program that aims to strengthen the constructive engagement by civil society organizations (CSOs) on policies and issues of public concern, and increase and sustain youth involvement in public life in Macedonia.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна