п а р т н е р и
Архива
пронајди

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ ЗА ЗАЕДНИЧКИ АКЦИИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

Фондацијата Отворено општество - Македонија (ФООМ) објавува конкурс за доделување грантови за заеднички акции на граѓански организации во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско општество

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКИ ЗА ГРАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

Проектот на УСАИД за граѓанско општество објавува повик за учесници на обуки за градење капацитети на граѓанските организации. Обуките имаат за цел да им обезбедат на претставниците на граѓанските организации соодветно знаење и вештини за: европските фондови; европските критериуми за владеење на правото, демократија и човекови права; стратешкото планирање и волонтерството.

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА 1 (ЕДЕН) КООРДИНАТОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ЗАЕДНИЦАТА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА (ЗА ИСПРАЗНЕТО МЕСТО)

Фондацијата Отворено општество - Македонија (ФООМ) во рамките на проектот „Општина по мерка на граѓаните“ објавува конкурс за ангажирање на 1 (еден) координатор за реализација на проектните активности во Центарот на заедницата во општина Струмица (за испразнето место).

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Следна  Последна