п а р т н е р и
Архива
пронајди

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ГРАНТОВИ ЗА МОНИТОРИНГ НА АКЦИСКИ ПЛАНОВИ ВО ОПШТИНИТЕ СТРУГА, СТРУМИЦА И ЦЕНТАР

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) распишува повик за доделување грантови на локални граѓански организации во општините Струга, Струмица и Центар.

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ 3 (ТРИ) ЛИЦА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) објавува конкурс за ангажирање 3 (три) лица за реализација на проектни активности во траење од 18 месеци

Прочитај повеќе

Повик за учесници на обуки за претставници од граѓански организации и неформални групи

Проектот на УСАИД за граѓанско општество објавува повик за учесници на обуки за градење капацитети на граѓанските организации. Обуките имаат за цел да им обезбедат на претставниците на граѓанските организации соодветно знаење и вештини за: буџетска транспарентност и отчетност; следење на трошењето на јавните пари европските фондови; европските критериуми за владеење на правото, демократија и човекови права

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Следна  Последна