п а р т н е р и
Архива
пронајди

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКИ ЗА ГРАДЕЊЕ КАПАЦИТЕТИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

Проектот на УСАИД за граѓанско општество објавува повик за учесници на обуки за градење капацитети на граѓанските организации. Обуките имаат за цел да им обезбедат на претставниците на граѓанските организации соодветно знаење и вештини за: европските фондови; европските критериуми за владеење на правото, демократија и човекови права; стратешкото планирање и волонтерството.

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА 1 (ЕДЕН) КООРДИНАТОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ЗАЕДНИЦАТА ВО ОПШТИНА СТРУМИЦА (ЗА ИСПРАЗНЕТО МЕСТО)

Фондацијата Отворено општество - Македонија (ФООМ) во рамките на проектот „Општина по мерка на граѓаните“ објавува конкурс за ангажирање на 1 (еден) координатор за реализација на проектните активности во Центарот на заедницата во општина Струмица (за испразнето место).

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ВО ШКОЛАТА ЗА АКТИВНО ГРАЃАНСТВО

Во рамки на Школата за активно граѓанство, Форум-Цeнтар за стратегиски истражувања и документација (Форум–ЦСИД) објавува повик за шестата група учесници кои ќе посетуваат два модули обуки во текот на 2014 година и една алумни средба со учесниците од претходните групи учесници во Школата во 2015 година.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Следна  Последна