Образование
пронајди

Употребата на компјутери и интернет во образовниот систем на РМ

Истражувањето го спроведоа: Радмила Живановиќ, ИПСОС Стратеџик Пулс
Извештајот го изработи: Радмила Живановиќ
Уредник: Бардил Јашари
Издавач: Метаморфозис, ФИООМ, 2010