поврзани публикации

нема поврзани публикации

Конкурси
пронајди

Оглас за ко-модератори

usaidfosm


ФООМ и Програмата Форуми во заедниците објавуваат конкурси за ко-модератори во општините Кривогаштани и Тетово од Јануари 2013 година.

Повеќе информации за критериумите на конкурсите може да најдете