Концепти

Зајакнување и мобилизација на граѓаните

Општина по мерка на граѓаните

Интеграција на Ромите

Проекти и програми кои се спроведуваат во рамки на концептите

Форуми во заедницата

Пристап до правда во Македонија

Регионална програма за поддршка на истражувања

Проект на УСАИД за граѓанско општество

Хуманитарна и правна помош за мигрантите

Граѓанско учество за локална демократија

Заедничка рамка за правно зајакнување

Мобилизација на локални организации и активизам во заедницата | 2017

Граѓанска акција за итни реформски приоритети | 2017

Инклузивни и транспарентни образовни политики | 2017

Проект на УСАИД за граѓанско учество | 2017

Граѓанска алијанса за транспарентност | 2017

Области

Слобода на изразување

Младинска ангажираност за општествени промени

Унапредување на човековите права во здравството

Мониторинг и документирање на човековите права

Борба против корупција

Буџетска транспарентност

Младински активизам | 2017

Здравствени политики базирани на човековите права | 2017

Програми

Образование

Информации

Медиуми

Правна програма

Јавно здравство

Програма за реформа на јавната администрација и локалната самоуправа

Исток-Исток: Прекугранични партнерства

Граѓанско општество

Регионална програма за поддршка на истражувања

Општо

Форуми во заедницата

Ние одлучуваме

Пристап до правда во Македонија
пронајди
Пристап до правда во Македонија

ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ПРИСТАП ДО ПРАВДА ВО МАКЕДОНИЈА

[Jun 23 2017 ] На 27 јуни 2017 година (вторник), со почеток во 10 часот, во хотелот Холидеј ин, сала Милениум 1, ќе се одржи завршната конференција на проектот Пристап до правда во Македонија, во организација на Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ).

Пристап до правда во Македонија

СЕСИЈА ЗА ПРАВНО ОПИСМЕНУВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ВО СКОПЈЕ

[May 23 2017 ] На 27 мај 2017 година (сабота), во канцеларијата на „Една може“ во Скопје, со почеток во 11 часот, ќе се одржи сесија за правно описменување за граѓаните од Скопје во рамки на проектот Пристап до правда во Македонија.

Пристап до правда во Македонија

СЕСИЈА ЗА ПРАВНО ОПИСМЕНУВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ВО КУМАНОВО

[Apr 26 2017 ] На 27 април 2017 година (четврток), во Националниот Ромски Центар во Куманово, со почеток во 15 часот, ќе се одржи сесија за правно описменување за граѓаните од Куманово во рамки на проектот Пристап до правда во Македонија.

Пристап до правда во Македонија

СЕСИЈА ЗА ПРАВНО ОПИСМЕНУВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ВО ШТИП ОД ОБЛАСТА НА СОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА

[Apr 5 2017 ] На 7 април 2017 година (петок), во Штип, со почеток во 13 часот, ќе се одржи сесија за правно описменување за граѓаните од Штип, во рамки на проектот Пристап до правда во Македонија.

Пристап до правда во Македонија

ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ПРИСТАП ДО ПРАВДА ВО МАКЕДОНИЈА

[Mar 17 2017 ] Ве покануваме на прес-конференција на проектот „Пристап до правда во Македонија” која ќе се одржи на 21 март 2017 година (вторник) со почеток во 11:30 часот, во просториите на ЕУ Инфо центарот во Скопје.

1  2  3  Следна  Последна