п а р т н е р и
Тековни конкурси
пронајди

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ: 2018 COMMUNITY YOUTH

Фондациите Отворено општество објавуваат отворен конкурс за стипендии за сите динамични младински активисти на возраст помеѓу 18-30 години, заинтересирани да спроведат сопствени проекти кои афирмираат поврзаност помеѓу LGBTQIA и ромската заедница, вклучувајќи ги и повеќеслојните форми на дискриминација со кои се соочува заедницата во здравствените установи

Прочитај повеќе