п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКИ ЗА ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И НЕФОРМАЛНИ ГРУПИ

Проектот на УСАИД за граѓанско општество објавува повик за учесници на обука за буџетска транспарентност и отчетност.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ГРАНТОВИ ЗА МОНИТОРИНГ НА АКЦИСКИ ПЛАНОВИ ВО ОПШТИНИТЕ СТРУГА, СТРУМИЦА И ЦЕНТАР

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) распишува повик за доделување грантови на локални граѓански организации во општините Струга, Струмица и Центар.

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ 3 (ТРИ) ЛИЦА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) објавува конкурс за ангажирање 3 (три) лица за реализација на проектни активности во траење од 18 месеци

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Следна  Последна