п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

ПРОЕКТ НА УСАИД ЗА ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО: БАРАЊЕ ЗА АПЛИКАЦИИ ЗА ГРАНТОВИ ЗА СТРАТЕШКА ПОДДРШКA

Проектот на УСАИД за граѓанско учество поканува граѓански организации (ГОи) во Македонија да аплицираат за Грантови за стратешка поддршка (ГСП).

Прочитај повеќе

ПРОЕКТ НА УСАИД ЗА ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО: БАРАЊЕ ЗА АПЛИКАЦИИ

Проектот на УСАИД за граѓанско учество поканува мрежи на граѓански организации во Македонија да аплицираат за Партнерски грантови.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ОБЛАСТА НА КУЛТУРАТА ВО ОПШТИНИТЕ СТРУГА, СТРУМИЦА И ЦЕНТАР

Проектот „Граѓанско учество за локална демократија“ објавува повик за доделување грантови на граѓански организации од областа на културата во општините Струга, Струмица и Центар

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА ЦЕНТРАЛНОЕВРОПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЗА 2017/2018

Централноевропскиот универзитет објавува повик за аплицирање за академската 2017/18.

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА НАБАВКА НА КОМПЈУТЕРИ, СЕРВЕР И МРЕЖНА ОПРЕМА

East-West Management Institute, Inc. (EWMI) is soliciting bids from qualified firms in connection with the supply of computers and equipment for a new office in Skopje. Copies of the Request for Quotation can be requested by email from Nona Rogava (MacedoniaProcurement@ewmi.org)

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Следна  Последна